Gruppträning

Starka tillsammans

Oavsett om du är helt ny, eller redan har insett fördelarna med att träna i grupp, hjälper våra inspirerande instruktörer dig att hitta motivationen.

 • Vattenträning 

Vattenträning är träning på grunt vatten, där vattnet är ditt motstånd. Vattnets egenskaper används för att ge effektiv och skonsam träning för hela kroppen. På Vattenträning intervall höjs intensiteten ytterligare för att förbättra din kondition och styrka.

 • Hiit strength 

HIIT står för högintensiv intervallträning och utmanar dig i allt från kondition, styrka och får din puls att stiga. Vanligast jobbar man i korta intervaller och ännu kortare vila. Passen kan  variera mellan instruktörerna.

 • Box

Passet bygger på olika slag med boxhandskar och mitsar, där man tränar två och två. Du behöver inte ha vana från liknande träning, tekniken lär du dig under passet.

 • Kinesis station

Med naturliga, tredimensionella och behagliga rörelser får du en funktionell träning utan begränsningar. Kinesis hjälper dig att förbättra koordination, stabilitet, balans, rörlighet, styrka, snabbhet och reaktionsförmåga. Lättanvända maskiner som kombinerar fördelarna med funktionell träning med enkelheten hos en traditionell träningsmaskin.

 • Core

Att ha en stark core är viktigt både när vi tränar men också i vardagen. Fokus ligger på bålens muskler men även ben och rygg. Övningarna kan anpassas oavsett om du är nybörjare eller har tränat ett tag.

 • Mobility 

Känner du dig stel och spänd? I detta pass fokuserar vi på vår rörlighet. Med enkla övningar mjukar vi i egen takt upp kroppen och blir friskare, gladare och minskar skaderisken. Vi nyttjar även en foamroller. Genom att rulla på en foamroller masserar du en utvald muskel som är spänd, vilket gör att muskeln återhämtar sig lättare och snabbare. 

 • Soma move

I SOMA MOVE förenas rörelse och kunskap, en praktik grundad på teorin om att använda kroppen som helhet för att bli stark, smidig och skadefri. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap.

 • Yoga

Yoga är en uråldrig tradition som härstammar från Indien och består av olika system som tränar både sinne och kropp. Yogan innehåller många olika delar, bland annat andningsövningar, fysiska positioner, olika meditationstekniker och avslappningsövningar. 

 • Yin yoga

Yinyoga karaktäriseras av passiva positioner där det centrala fokuset ligger på att skapa stillhet och en medveten andning samt närvaro. Passar alla. Varje mest sittande eller liggande position hålls en längre stund, vanligtvis 3-7 minuter, i syfte att stilla tankar, lugna sinnet och komma åt kroppen bindväv.

 • Outdoor

Outdoor-klassen består av övningar i olika typer av intervaller som kan variera mellan instruktörerna. 

 • Zoove-dansklass

Ett träningspass baserat på zumba med fokus på taktkänsla och mjuka rörelser.